måndag 1 november 2010

Trött

tröttare, tröttast är jag hela dagar nu den senaste veckan. Nu förstår jag hur jobbigt det måste vara att ha barn som inte sover på nätterna. Känner mig som ett lik på kvällarna nu när Nils är förkyld. Han vaknar titt som tätt på nätterna och är ledsen och vill tutta men kan inte för han är så jätte täppt. Väcker Arvid när han gråter högt och då vill Arvid sova hos oss och det leder till att ingen av oss sover bra. Men man klarar det här också, man vet ju att det är ett övergående problem=)
Förra veckan var Johannes hemma från jobbet onsdag, torsdag och fredag med ryggont så vi har varit tillsammans hela familjen länge, mysigt!

I fredags var vi till Fjärran höjder badet. Vi åkte ganska tidigt på morgonen och hann ungefär bada i 1,5 timme innan någon blev sjuk på badet och kräktes i vattnet. Hela badet stängde för sanering och detta skulle ta 4-5 timmar. Men som tur var var Arvid ganska mättad efter 1,5 timme så vi duschade och åkte in till stan för lite födelsedagsshopping. Handlade present till käraste lillebror som fyller 15 på lördag. Och även till Lena som fyller år dagen innan=)
När vi kom hem fikade vi hos svärmor och svärfar, mysigt! På kvällningen tog Arvid och jag en sväng hem till mamma där bror med familj var och spökade. Fina små häxor hade Matilda o Melissa förvandlats till=)

På lördagen blev vi bjudna över till Lotta och Jonas på mat, och vilken mat sedan!! Underbart god wok med nudlar till och till efterrätt fick vi hemmagjord pannacotta. Tack för en himmelens god mat! =)

Söndagen bestod av en promenad, tvättning, städning, besök hos storebror med familj och lite krattande. Söndagen var den längsta dagen någonsin då man va tvungen att ställa om klockorna. Allt blev fel... Barnen vaknade 5 istället för 6. Barnen ville ha lunch halv elva istället för halv tolv. Och sedan ville de sova vid 18 istället för 19. Det var bara o kämpa o stå ut och försöka förskjuta tiderna så det skulle bli rätt och vi klarade det hyffsat=)

Idag myser vi inne, har lite halvkrassliga barn så det är bäst så. Kanske får det bli en promenad till affären bara.
Just nu sover de små. Arvid råkade somna i soffan medan jag sövde Nils bredvid.
Kaffet i lugn och ro kan vara det mest uppskattade just nu=)

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Summa sidvisningar

Bloggintresserade

Bloggarkiv